Deze chips smaakt naar meer, zonder vet-sin
2014-11-27 01:46:37
Serves 4
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
20 min
Total Time
35 min
Ingredients
- 2 grote zoete aardappels
- 1 flinke pastinaak
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
- Keltisch zeezout
- Paprikapoeder
Instructions
- Schil en was de groenten
- Snijd ze in dunne plakjes
- Leg ze op een met bakpapier bekleedde ovenplaat
- Besprenkel ze met gesmolten kokosolie
- Kruid ze hoe je wil
- Bak de chips 20 minuten op 180 graden, een keer omdraaien
Notes
- Ik vind paprikapoeder op de zoete aardappel erg lekker en zout op de pastinaak, je mag natuurlijk zelf weten welke kruiden je gebruikt.
- Let goed op nadat je ze hebt omgedraaid, het kan opeens erg snel gaan!
- Probeer ook eens rozemarijn, voor een ander smaakje!
Adapted from Paleo Grubs
Adapted from Paleo Grubs
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind