Witte eh... Chocolade?
2016-01-03 13:13:19
Yields 6
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Ingredients
- 2 eetlepels kokosolie
- 2 eetlepels volle melkpoeder
- 1 eetlepel agave siroop, ahornsiroop of rauwe honing
- 1 theelepel vanille extract
- 1 eetlepel gepofte amaranth *optioneel
- topping *optioneel
Instructions
- Maak de kokosolie wat zachter, au bain marie
- Schep het melkpoeder en zoetje erbij en blijf roeren tot je een egale pasta hebt
- Giet/schenk de chocolade in een vormpje en zet minimaal 30 minuten in de vriezer
Notes
- Voor extra gezonde chocolade gebruik je extra vierge kokosolie
- Houd je niet van kokos, gebruik dan de ontgeurde versie
- Voor een crunchy bite roer je een eetlepel gepofte amaranth door je chocolade
- Je kan verschillende toppings kiezen, hennepzaad, fijngehakte nootjes, goji bessen, wat jij lekker vindt
- Bewaar de chocolade in de vriezer, het smelt heel erg snel!
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind