• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Koekies! enzo

Bewust en gezond, maar vooral erg lekker!

  • Recepten
  • Verzorging
  • Spelen
  • Blog
  • Recepten Index
  • Contact
Je bent hier: Home / Recepten / Lunch / Suikervrije Kokos Muesli

Suikervrije Kokos Muesli

31 augustus 2015 door Kas Reageer

De scholen hier zijn alweer een week begonnen. De zomervakantie is nu écht voorbij. In onze woonplaats waren veel activiteiten gepland en we hebben ook aan alles meegedaan. Ik heb elke keer zelfgemaakte snacks meegenomen en Cool Bear® in de jongens hun drinkflessen. Maar toch sneaked het er elke keer in... Een zakkie chips hier, een ijsje of twee daar... Tijd om de boel weer strak te trekken. En wat is er dan beter dan je dag te beginnen met een lekkere bak muesli, suikervrij en vol met goede voedingsstoffen

DSC_1180
DSC_1182
DSC_1183
DSC_1184

Een suikervrij begin van je dag!
2015-08-31 12:35:25
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Prep Time
5 min
Cook Time
25 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 50 gram speltvlokken
  2. 50 gram gerstvlokken
  3. 15 gram zonnebloempitten
  4. 15 gram pompoenpitten
  5. 15 gram hennepzaad
  6. 15 gram lijnzaad
  7. 35 gram amandelen
  8. 20 gram kokoschips
  9. een eetlepel kokosolie, gesmolten
  10. een theelepel extra vierge kokosolie *optioneel
Instructions
  1. Doe alle ingrediënten, behalve de kokosolie, in een beslagkom en meng het door elkaar
  2. Giet de eetlepel kokosolie over de mix en roer het goed door elkaar, tot alles glimt van de olie
  3. Bekleed een brownieblik met bakpapier en schep je muesli erin
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de muesli in ongeveer 25 minuten bruin en gaar
  5. Haal je bakblik uit de oven en laat de muesli even afkoelen
  6. Roer de theelepel extra vierge kokosolie door je muesli
  7. Laat volledig afkoelen voor je het in een pot doet
Notes
  1. Kokoschips kun je vervangen door geraspte kokos
  2. Schep je muesli af en toe om tijdens het bakken
  3. Let goed op dat de kokoschips niet verbranden
  4. Zoetekauwen kunnen een eetlepel honing door de muesli scheppen voordat hij de oven in gaat, je muesli is dan niet meer suikervrij
By Kas
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Reddit
  • Google
  • E-mail

Gerelateerd

Onderwerp: Lunch, Ontbijt, Recepten Tags: amandelen, gerst, gezonde muesli zelf maken, hennepzaad, kokoschips, kokosolie, lactosevrij, lijnzaad, muesli recept, spelt, suikervrij, suikervrije kokos muesli, tarweglutenvrij, tarwevrij

« Homemade Twix
Muffin Basisrecept »

Speak Your Mind

  • WP Comments
  • Facebook Comments

Geef een reactie Reactie annuleren

Primaire Sidebar

  • 
  • 
  • 
  • 

Even Voorstellen

Ik ben Kas, moeder van twee pubers en een peuter. Gek op bakken, gezonde voeding zonder e-nummers, geraffineerde suiker en tarwe. Druk bezig met natuurlijk ouderschap, groene opvoeding, borstvoeding en wasbaar luieren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief



Green Bean Baby Set review!

Uitgelichte recepten




Tags

aardappel agave amandelen Amandelmeel Banaan body&fit body en fit cacaopoeder chocolade copycat dadel dadelpasta dadels ei eivrij erythritol foodblogswap geraffineerde suikervrij gezond ontbijt gezond tussendoortje glutenvrij havermout honing kaneel kefir keto kidsproof kokosbloesemsuiker kokosmeel kokosolie koolhydraatarm lactosevrij maple syrup melkkefir paleo peuterproof raw roomboter slagroom spelt suikervrij tarwevrij vanille vanille extract zelf chocolade maken

Footer

insta-peek

Instagram did not return a 200.

Over mij

  • 
  • 
  • 
  • 

Ik ben Kas, moeder van twee pubers en een peuter. Gek op bakken, gezonde voeding zonder e-nummers, geraffineerde suiker en tarwe. Druk bezig met natuurlijk ouderschap, groene opvoeding, borstvoeding en wasbaar luieren.

laatste blogs

· COPYRIGHT © 2014 - 2019 · Koekies! enzo · Privacyverklaring ·

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Onze website verzamelt digitale koekies voor onze statistieken. Ga je hiermee akkoord?Natuurlijk!Lees meer