- JustNuts Coconut
- JustNuts Apple & Cinnamon
- JustNuts Cranberry
- Rebel Kitchen Chocolate Mylk
- Nãkd Cocoa Delight
- Nãkd Berry Delight
- Kapitein Koek repen
Daag Quaker! Hello Honing Havermout!
2015-02-17 13:34:18
Yields 12
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
20 min
Total Time
35 min
Ingredients
- 265 gram havermout
- 4 Spelt & Quinoa wafels van Leev
- 100 gram rietsuiker
- 100 gram honing
- 45 milliliter water
- 60 milliliter kokosolie
- snuf zout
- snuf kaneel
- merg van 1 vanilleboon
- 50 gram gesmolten pure chocolade (optioneel)
Instructions
- Verspreid de havermout op een bakplaat en rooster 10 minuten op 180 graden
- Smelt de suiker, honing, water, en kokosolie in een pannetje
- Verkruimel de wafels en doe ze samen met de havermout in een beslagkom - Bedankt Mirjam!
- Giet de hete suiker-honingbrij er meteen overheen
- Als laatste voeg je het zout, kaneel en vanille eraan toe, goed doorroeren
- Schep je havermout mengsel in een browbie blik en duw stevig aan met de bolle kan van een lepel
- Bak in 20 minuten op 180 graden mooi bruin
- Laat de havermout plak volledig afkoelen voor je er repen van snijdt
- Schenk of smeer de chocolade over de repen
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Hoi Kas,
Het is mij niet duidelijl wat Ik met die 4 spelt-quinoa wafels moet doen?
Gaan die, verkruimeld mee in de oven?
Groet, Mirjam
Oh. Die ben ik helemaal vergeten te vermelden in het recept! Heb het meteen aangepast. Ja, je verkruimeld ze, havermout erbij en de hete suiker-honingbrij eroverheen.
Veel succes!
Ze zijn heerlijk!
Groet, Mirjam