Je hoeft ze niet eens te bakken! Rawlicious!
2014-11-30 17:10:26
Yields 30
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 30 min
Ingredients
- 90 gram havermout
- 45 gram speltvlokken
- 45 gram roggevlokken
- 1 oer-granenwafel van Leev in kleine stukjes
- 5 flinke eetlepels (homemade) pindakaas
- 3 eetlepels kokosolie
- 3 eetlepels agavesiroop
- 1 eetlepel lijnzaad
- 1 eetlepel hennepzaad
- 1 theelepel (homemade) vanille extract
Instructions
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in een mengkom
- Mix alles goed door elkaar
- Rol kleine balletjes van het 'deeg'
- Laat de pindakaas cruesli balletjes een uur uitharden in de koelkast
Notes
- Koel bewaren, kokosolie wordt op kamertemperatuur snel zacht
- Is je 'deeg' te nat? Doe er dan wat havermout bij.
- Is je 'deeg' te droog? Doe er dan wat agavesiroop bij
- Je kan de agave vervangen met honing, of een andere vloeibare suikervervanger
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind