Heerlijk romig toetje, zonder suiker!
2016-08-23 22:17:30
Serves 4
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
2 hr
Total Time
2 hr 15 min
Ingredients
- 4 nectarine's
- 2 theelepels citroensap
- 2 theelepels gelatine poeder
- 250 milliliter ongeklopte slagroom
- 10 á 15 druppels Steviala perzik
Instructions
- Ontdoe de nectarine's van hun pit en snijd ze in stukken
- Hak ze vervolgens per twee, dit is makkelijker, met een theelepel citroensap in je keuken machine tot moes
- Zet de moes van twee nectarine's apart
- Schep een flinke eetlepel uit de overige moes en roer hier het gelatine poeder doorheen, laat dit staan tot het dikker wordt en licht kristalliseert
- Verwarm de rest in een pannetje en doe hier de gelatine moes bij, roer dit goed door elkaar en laat afkoelen
- Klop de slagroom stijf met de druppels Steviala en schep hier voorzichtig het gelatinemoes mengsel doorheen
- Verdeel de helft van de nectarine room over vier kommetjes of bakjes en schep er wat van de moes overheen die je eerder apart had gezet, deze top je weer met de rest van de room
- Laat de nectarine room minimaal twee uur in de koelkast opstijven
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind