Durf jij nog te drinken?
2015-10-19 18:40:20
Serves 4
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
24 hr
Total Time
24 hr 5 min
Ingredients
- 8 mooie verse lychees, ontdaan van vel en pit, of 8 uit blik
- 8 medium bosbessen, vers of bevroren
- vier glazen Cool Bear® aardbei of appel cassis
- een eetlepel melkkefir whey *optioneel
- theelepel honing *optioneel
- twee eetlepels kokosrasp *optioneel
Instructions
- Duw een bosbes in de lychee, op de plek waar eerst de pit zat, zorg ervoor dat hij niet te klein is, voor het mooiste effect
- Leg de lychees in de vriezer en laat ze in 24 uur helemaal hard worden
- Versier je glas eventueel, schenk de Cool Bear® in en doe de oogballen erbij
Notes
- Probeer een zo passend mogelijke bes te vinden voor je lychee, duw je er meer in wordt dat het zwaarste punt van je 'oog' en zal hij op zijn kop drijven
- Weet je nog, vroeger? Die glazen die zo leuk versierd werden met suiker? Dat kan nu nog! Zónder suiker Wrijf het randje van het glas in met wat honing, rijststroop of een ander plakkerig zoetje en dip het in een bakje kokosrasp!
- Wil jij er een éxtra gezond drankje van maken voor je spruit? Doe er dan ook een eetlepel melkkefir whey in, voor een probiotisch halloween drankje!
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind