• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Koekies! enzo

  • Recepten
  • Verzorging
  • Spelen
  • Blog
  • Recepten Index
  • Contact
Je bent hier: Home / Recepten / Overige / Dubbele Chocolade Brownie Glutenvrij

Dubbele Chocolade Brownie Glutenvrij

27 juli 2015 door Kas Reageer

Zoals jullie weten is mijn spelt op. Ja, nog steeds. Ik ben vrijdag naar de molen gefietst, maar deze stond in de steigers en was gesloten... Zaterdag, tijdens de zomerstorm, ben ik uren bezig geweest om de tuinkas te verankeren, zonder succes. Er bleven platen uitvliegen, dus hij staat nu half open te wachten op beter weer. Dusssss, wat doe je dan als je trek hebt in brownies? Dan pak je een oud recept, met nieuw meel en ga je bakken Sorry voor de mindere foto, het wordt al donker dus dan gaat foto's maken niet zo goed meer
Glutenvrije chocolade brownie
2015-07-27 21:14:30
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Prep Time
10 min
Cook Time
30 min
Total Time
40 min
Ingredients
  1. 125 gram Werz 4 koren meel volkoren
  2. 50 gram cacao poeder
  3. 1,5 theelepel baking soda
  4. snuf zout
  5. 2 eieren
  6. 10 milliliter vanille extract
  7. 50 gram palmsuiker
  8. twee eetlepels speltstroop
  9. 60 milliliter ongezoete appelmoes
  10. 300 gram fijn geraspte courgette
  11. 150 gram pure chocolade in kleine blokjes
Instructions
  1. Meng de eieren, vanille, palmsuiker, speltstroop en appelmoes goed door elkaar en laat dit een minuut of vijf staan, zodat de palmsuiker ietwat kan oplossen
  2. Mix de droge ingrediënten, Werz 4 koren meel, cacao poeder, baking soda en zout, klontvrij
  3. Doe de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en roer het voorzichtig door, niet overmixen!
  4. Als laatste schep je de courgette erdoorheen en 2/3 van de chocolade
  5. Giet je beslag in een met bakpapier bekleed bakblik, verdeel de overgebleven chocolade op de bovenkant
  6. Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de brownie af in 30 minuten
Notes
  1. Knijp de courgette niet uit nadat je hem hebt geraspt, door het vocht blijft de brownie vochtig
By Kas
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/

Delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Reddit
  • Google
  • E-mail

Gerelateerd

Onderwerp: Overige, Recepten, Tussendoortjes Tags: bakken met appelmoes, brownie recept, glutenvrij, glutenvrije brownie, werz 4 koren meel, zelf brownies maken

« Doe-het-zelf Poedersuiker
Doe-het-zelf Kokosmelk »

Speak Your Mind

  • WP Comments
  • Facebook Comments

Geef een reactie Reactie annuleren

Primaire Sidebar

  • 
  • 
  • 
  • 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief



Green Bean Baby Set review!

Uitgelichte recepten




Tags

aardappel agave amandelen Amandelmeel Banaan body&fit body en fit cacaopoeder chocolade copycat dadel dadelpasta dadels ei eivrij erythritol foodblogswap geraffineerde suikervrij gezond ontbijt gezond tussendoortje glutenvrij havermout honing kaneel kefir keto kidsproof kokosbloesemsuiker kokosmeel kokosolie koolhydraatarm lactosevrij maple syrup melkkefir paleo peuterproof raw roomboter slagroom spelt suikervrij tarwevrij vanille vanille extract zelf chocolade maken

Footer

insta-peek

Instagram did not return a 200.

Over mij

  • 
  • 
  • 
  • 

Ik ben Kas, moeder van twee pubers en een peuter. Gek op bakken, gezonde voeding zonder e-nummers, geraffineerde suiker en tarwe. Druk bezig met natuurlijk ouderschap, groene opvoeding, borstvoeding en wasbaar luieren.

laatste blogs

Copyright © 2021 Koekies! enzo on the Foodie Pro Theme

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Onze website verzamelt digitale koekies voor onze statistieken. Ga je hiermee akkoord?Natuurlijk!Lees meer