Cheesecake en een muffin in een!
2015-01-14 11:55:27
Yields 12
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
25 min
Muffin
- 250 gram speltbloem
- 2 theelepels bakpoeder
- Snuf zout
- 250 milliliter havermelk
- 50 milliliter gesmolten kokosolie
- 75 gram palmsuiker
- 5 milliliter vanille extract
- 3 gram no egg
Vulling
- 125 gram melkkefir kwark
- 50 gram palmsuiker
- 5 milliliter vanille extract
- 1,5 gram no egg
- 200 gram in blokjes gesneden fruit
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Roer de speltbloem, bakpoeder en zout goed door elkaar
- In een aparte bak mix je de havermelk, suiker, gesmolten kokosolie en als laatste het no egg poeder heel goed door elkaar
- Doe de natte en droge ingrediƫnten bij elkaar en roer het even door, tot het droge nattig is, niet teveel mixen!
- In een apart kommetje, meng de kwark, suiker, vanille en no egg poeder
- Begin met een laagje muffin deeg in je muffinvorm, daarop leg je een paar stukjes fruit
- Op het fruit een theelepel melkkefir kwark en vul het vormpje 3/4, met deeg
- Bak de muffins in 25 minuten gaar en bewaar ze na afkoelen in de koelkast
Notes
- Je kan de muffin garneren met een stuk fruit bovenop, of chocolade!
Koekies! enzo https://koekiesenzo.nl/
Speak Your Mind